Hårgalleri 66

ØKOLOGISKE OG NATURLIGE PRODUKTER

Ingredi Color

Ny Dansk farveserie godkendt til Grøn salon.

Dette er en af de to eneste farve systemer der er godkendt til Grøn salon.
Du kan derfor trygt sætte dig i stolen hos og og blive inspireret af de nye lækre farver.
Serien er også udviklet som shampoo & hårkure, så du kan vedligeholde din farve derhjemme.

 

 Zenz 

Zenz Organic Hair Products er den nye Svanemærkede proffesionelle hårplejeserie.

Den er godkendt i forhold til Svanemærkets nye strenge krav med 26 nye parfume forbud og nye krav i forhold til nedbrydelse af emballage. 

 

 Serien er en ganske lille serie på 9 produkter, indeholdende: 3 Shampoo, 3 Conditioner, Treatment, Styling Paste og voks. Den er opbygget på ingredienser som økologisk koldpresset avocadoolie og aloe vera, som giver sundt og silkeblødt hår.

Serien indeholder desuden den helt unikke PURE-serie, som er velegnet til hele familien, gravide kvinder, børn og parfumeallergikere, da den er uden duft eller æteriske olier.  Desuden vandt seriens Styling paste no. 06 Årets Danske Produkt ved Danish Beauty Awards 2011. 

 

 Organic Hairspa

Professionelle hår og hudplejeprodukter i højeste kvalitet med rene, naturlige og skånsomme ingredienser.


 

 Organic Hairspa er en ny og spændende serie af hår og hudplejeprodukter, som er fremstillet med økocertificerede ingredienser blandt andet Ginsing, Grøn Te, Sølvling, Vejbred og Macadamiaolier. 

 

MOL&B
Eksklusive hudpleje produkter, godkendt til Grøn Salon.

 

 MOL&B Copenhagen er udviklet af Tina Maria Madsen, som er sygeplejerske og Robin Madsen i tæt samarbejde med dermatoliger og hudterapeuter på et europæisk laboratorim.

Et unikt og kompromiløst dansk skønhedskoncept, baseret på nøje udvalgte, naturlige og stærke aktive ingredienser af høj kvalitet. Produkterne er dermatologisk testet, fri for parabener og allergen parfume.

 

Zenz Therapy Olier

 En professionel serie af behandlings olier velegnet til hud, hår og hovedbund, der tager udgangspunkt i aromaterapiens verden.

Olierne er velegnet til peeling, barbering, kur og massagebehandlinger. 

 Alle ingredienser i serien er neutrale og økologiske uden parabener, sulfater, farvestoffer eller kunstig  parfume.

 

ZENZ Mineral Make-up

Zenz Mineral Make-up er baseret på rene knuste mineraler i løsform. Den er fri for konserveringsstoffer, parabener, mineralsk olie, parfume, duftstoffer, farvestoffer, bismuth oxyklorid, talkum og nanopartikler. 

 

Make-up'en er så fin og naturlig med lidt perlemor, som gør den nem og lækker at arbejde med. Og så naturlig, at alle farverne kan gå sammen. Den er dejlig drøj, så du skal ikke ud og investere i ny make-up hele tiden. Desuden har de forskellige Make-upper flere funktioner.

Ønsker du en make-up, der fugter uden at udtørre, som udglatter uden at give en "maske følelse", som giver dig glans uden glitter, mattere de rigtige steder, holder hele dagen og som bare giver et smukt naturligt look - så er Zenz lige noget for dig!

 

Kevin Murphy  

En produktserie, som kombinerer videnskabens succes med de bedste kvaliteter fra naturen og aromaterapien. Hensigten med mærket KEVIN MUPRHY er at tilbyde den mest effektive produktserie til pleje af hår på et celle- og molekylært niveau. Produkterne trænger ned i hovedbunden og virker der, hvor håret bliver til.  

Alle ingredienser i produktserien KEVIN MURPHY er nøje udvalgt og stammer fra små økologiske og organiske landbrug, hvor specielle høstmetoder sikrer den mest naturlige kvalitet.

  

 DEAR BARBER

Grooming til den moderne mand!

Velduftende maskuline produkter til både hår, skæg og barbering. Naturlige ingredienser unden parabener!
Produkterne er godkendt til Grøn Salon! Samt kåret til årets maskuline stylingbrand i 2015 i England 

 

 Henna

 Henna er et økologisk produkt, der ikke indeholder nogen kunstige farvestoffer, ingen kunstige konserveringsmidler, ingen kunstige duftolier og ingen mineralske olier. Farverne er skabt i harmoni med naturen.

 
Farven indeholder Jojobaolie og hvedeproteiner, så du samtidig med farvning får pleje i håret. Olien og proteinerne giver håret glans og gør det blankt, så du får en flot glansfuld farve.
Farverne fås i et bredt udvalg, alt fra jordfarver til blændende rød.

  

Elumen

Hårfarve med ægte naturlige farvepigmenter. Elumen kan udbedre skadet hår og arbejder helt uden kemi. Farven giver flot glans og virker ikke udtørrende. I stedet for, at arbejde med ammoniak og beize som en traditionel kemisk farvning, benytter Elumen farverne sig af en banebrydende magnetisk formel. 

 

 

Dette har den betydning, at farven ikke som på normal vis går ind og åbner håret op og ligger sig dybt inde i kernen af håret, men i stedet lægger farven sig rundt og hårstrået og gør det dermed mere glansfuldt.

Elumen har ydermere en evne til, at forbedre hårets tilstand. For hver behandling bliver håret sundere og mere glansfuldt. 

 

UltraGlitz

Dette er et lysningssystem helt uden ammoniak. Dette produkt er udvundet fra silkelarven og indeholder ægte silke. Silke gør håret glansfuldt og giver det elasticitet samtidig med at fugtbalancen bevares. 


UltraGlitz er fri for skadelige kemikalier og indeholder protein, ler, urte pathnol, mælke aminosyre og oliven olie.

 

   
Mød os på Facebook og Instagram



Website © Uptime