Om salonen

Vores vision

Hårgalleri66 Intercoiffure er frisøren for dig, som ønsker, at turen til frisøren skal være en oplevelse af kvalitet og luksus.

Vi benytter lækre økologiske produkter fra bla. Svanemærked ZENZ , Ingredien, Organic Hairspa, Innersense, og Revitalash mens du sidder godt i stolen og nyder en god økologisk kaffe og bladrer i de nyeste magasiner – eller lader tankerne fare ved synet af den skønne udsigt mod søen..

En af vores stærkeste sider er, at rådgive dig i hvilke frisure og farver der vil klæde dig bedst – Og hvad du selv kan gøre for, at få det bedste frem i frisuren/stylingen efterfølgende.

Vi er klar over, at de små og nogengange ubetydelige detaljer skaber helhed. Og at resultatet bliver bedst, når vi lytter til dine ønsker og bruger al vores erfaring, omhu og kreativitet.

– Tag plads i stolen, læn dig tilbage og lad dig forkæle… 

Stemningsbilleder

Hårgalleri 66 er medlem af Intercoiffure Danmark 

Intercoiffure er et ekslusivt internationalt netværk af førende saloner. Når du besøger en Intercoiffure salon, er du sikker på kvalitet og en høj standard, samt at vi altid er opdateret indenfor de nyeste trends, styles og teknikker.

Gitte Olsen blev med sin salon optaget i Intercoiffure Januar 2016. 

I vores lille, hyggelige og stilfulde salon hersker en afslappet stemning. Hos Hårgalleri66 kan du være sikker på at vi har focus på din sundhed,som til kvaliteten af vores håndværk. Lækkert hår kræver ingen brug af skadelig kemi.

Vi giver selvfølgelig den mest eksklusive personlige betjening og service, og vi sætter økologi og miljøvenlige produkter i højsæde. Vores hårfarver er så milde at de kan bruges af allergikere og gravide.

Som Certificeret Grøn Salon har vi aktivt valgt udelukkendende produkter,der ikke er potentielt sundheds-eller miljøskadelige.Der er ingen begrænsninger af den grund.Du kan få lyse striber eller farvet håret i et væld af farver.

Vi deler vores store viden om de nyeste tendenser fra hele verdenen, som kunde vil du være i centrum hos os. Du vil altid få en ærlig mening og hjælp til det bedste resultat for dig, vi glæder os til at se dig!

Alle behandlinger er af højeste kvalitet med produkter, der ikke indeholder kræftfremkaldende og hormonforstyrrende stoffer. 

Salonen er certificeret Grøn Salon i 2009 som den første af sin slags i Svendborg og på Sydfyn.

Vi er løbende opdateret med videreudvikling på det grønne område, og søger konstant nye og bedre muligheder for jeres, vores og klodens skyld.

– Vi serverer naturligvis økologisk friskmalede kaffer, the, saft, chokolade og/eller årtidens øko snacks.